Investeringen voorjaar 2019

Met deze  nieuwe machines willen we inspelen op de behoeften in de markt en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Naast de velkop en de Forestcutter  aan de mobiele kraan, beschikken wij nu ook over een ZAAGTANG, waarmee op hoogte beheerst dikke stammen en takken gezaagd en weggedragen kunnen worden. De velkop biedt vooral uitkomst bij knotten van bomen. De Forestcutter is geschikt voor supersnel vellen van een naaldboombos of snoeien van een meidoornhaag en houtopslag. Met deze hulpmiddelen kan in weinig tijd enorm veel werk verzet worden, zo ervaren wij in de praktijk.

De nieuwe KLEPELMAAIER kan snel grof materiaal zoals groenbemester, dunne houtopslaggroei of wildebloemenvelden verkleinen.

Een nieuwe Lemken SCHIJVENEG met dubbele snij-/verkruimelrollen is perfect bodemvolgend door een veer per schijf. Deze werkt het groen nog beter onder door zeeftanden in het frame. Met deze machine kan mechanisch bijvoorbeeld een groenbemester perfect verkleind worden, zodat het voeding kan zijn voor het hoofdgewas, zoals maïs, aardappelen, graan en gras.

Ten slotte was een van de twee McHale Fusion 3 Plus RONDBALENPERSEN al weer aan vervanging toe. Een nieuwe Fusion 3 Plus met de laatste technische voorzieningen verwachten wij binnenkort.

Reactiemogelijkheid is gesloten