Over ons

 

Diensten
De machines en dienstverlening van ons bedrijf zijn sinds de start in 1959 afgestemd op voederwinning voor melkveehouderij-bedrijven. De laatste dertig jaar werken we ook volop in grondverzet, onderhoud van landschap en groot-groen, natuurontwikkeling en tuinen. Zo zijn we het hele jaar rond aan de slag. We proberen steeds in te spelen op de vraag die ontstaat door veranderingen in wet- en regelgeving en beleid op het gebied van landbouw en natuur- en landschapsontwikkeling.

Doel
De opzet van Loonbedrijf Hartemink is goed luisteren naar de klanten en met hen mee denken op weg naar een gewenst resultaat. Daarbij willen we zo open mogelijk te zijn over onze aanpak en de opbouw van de kosten. Het machinepark is uitgebreid, degelijk, modern, doelmatig en goed onderhouden. Ons personeel gaat op pad met de instelling om de puntjes op de i te zetten. En in de landbouw geldt: … as ut weer d’r goed an is, bunne wi’j d’r. Wij horen graag wanneer het werk goed is gedaan, maar vooral ook wat er beter kan.

De mensen
Loonbedrijf Hartemink is in 1959 gestart door Jan en Riek Hartemink. Met zoon Gert hebben zij tot 2010 het bedrijf gerund. Sinds 2010 vormen vennoten Gert en Annemieke, samen met drie fulltime krachten en een aantal zaterdaghulpen het bedrijf. Riek helpt nog enkele dagen per week in de administratie en pakt de telefoon aan. Jaarlijks begeleiden wij een stagiair, meestal van het Zone.college afdeling Groen Grond en Infra (loonwerk).

P1050562

Maik Gesink – alle werkzaamheden, specialiteit: kraanwerk

P1050639

Annemieke Hartemink – administratie

P1030275

Riek Hartemink – administratie, telefoon, verzorging kantine

Gert Hartemink

Gert Hartemink – bedrijfsleiding en planning, monteur, spuiter

Richard Hartemink

Richard Hartemink – alle werkzaamheden, specialiteit: shovel, bemesten en hout versnipperen

Johan Houwers

Johan Houwers – alle werkzaamheden, specialiteit: ploegen en stobben frezen

Zaterdaghulpen v.l.n.r Wiebe van Eerden, Maurice Pennings en Jur Ebbers

cumelasbb-beeldmerk

Ons loonbedrijf is lid van Cumela Nederland, brancheorganisatie voor groen, grond en infra. Wij werken volgens de CUMELA werkvoorwaarden. 

Onze medewerkers beschikken over het basis VCA-diploma.

Ons bedrijf staat geregistreerd op de VIHB-lijst van het NIWO als vervoerder van afvalstoffen.

Facebooklinkedinmailby feather

Reactiemogelijkheid is gesloten